Godmorgo, godmiddag, godkväll! Nej men ida...

mms_img72909 (MMS)

Godmorgo, godmiddag, godkväll! Nej men idag är det ju valborg och blir nog inte så mycket bloggande. Så detta är kanske det ända inlägget.. Nu är jag påväg till någon restaurang för det är 95-årskalas, yeayh! Sen ikväll så ska jag va med några kompisar. Och innan idag, eller alldeles nyss, så var jag pappa bror och brors tjej och spelade minigolf. Jag har faktiskt inte så mycket att skriva mer än att jag har ont i min stackars mage, för på matchen så fick jag en smäll och vet inte om jag fick smällen på revbenen, för jag har svårt för att andas ut helt. Och mat är inte min grej längre. Klarar inte av att äta lika mycket längre, antagligen i med den smällen. Hoppas bara på att det går över, annars får jag väl åka in och kolla det. Förresten, hämtade min klänning idag som jag har beställt, hihi love it! Kommer bild imorgon, för ikväll lär jag ju inte orka iaf! Ha det bra, det är superbra väder idag med, underbart! Puss, vi hörs!




After

mms_img59445 (MMS)

After




Before

mms_img59444 (MMS)

Before




Godmorgon underbara läsare! :) idag är det...

Godmorgon underbara läsare! :) idag är det underbart väder, yeayh! Just nu är jag påväg till skolan, mindre yeayh. :( men sista dagen idag för denna veckan och direkt efter ska jag hem och färga mitt hår, yeayh! Dom två senaste nätterna har jag drömt samma dröm, och jag tycker inte om den. Men jag vill veta vad det betyder liksom. Ska kolla det när jag kommer hem. Igår spelade jag min första match för i år. Det var kul att spela! Jag gjorde faktiskt en assist så det får man väl va nöjd med? ;) men sen resten av matchen gick det inte så bra för min del. Vi ledde med 2-0 sen så blir det frispark och vår målvakt får gult. Direkt efter att frisparken var slagen så får ena av vår spelare rött och det blir straff. Så då gör dom mål. Sen lite efter så gör dom ett offside-mål så det blir 2-2. Sen gör dom ett mål till. När det är typ 5 minuter kvar så får vi frispark utanför straffområdet, och gör mål. Så matchen slutade 3-3. Nu har första lektionen börjat men vi har ingen lärare, och vi ska ha samma lärare dom två första lektionerna så det verkar som en bra början på en chill dag. Vi hörs, puss!




No sista lektionen nu *suck* men slutar sn...

mms_img39239 (MMS)

No sista lektionen nu *suck* men slutar snart och då blir det in till stan och köpa hårfärg och hinner kanske färga det idag, annars tar jag det imorgon ;) för ikväll ska jag spela första matchde för i år, tagga! Jag är faktiskt rätt taggad men vi får se hur det går eftersom att allt just nu är så ironiskt!




Matrast! (y.

mms_img39238 (MMS)

Matrast! (y.




Yeayh dagens outfit. Yeayh! :)) igår somna...

mms_img57629 (MMS)

Yeayh dagens outfit. Yeayh! :)) igår somnade jag med värsta huvudvärken, så förlåt alla på msn som jag inte sa hejdå till, var kanske bara två men ändå, hah! Det rimmas ;) och förlåt ebba att jag inte kunde ringa :( jag lovar, ikväll gör jag det! Nu är jag påväg till skolan, eller snart, för nu måste jag välja skor först, men tror ofta blir converse :) puss!




Du är som en stjärna, brinner snabbt men f...

Du är som en stjärna, brinner snabbt men faller snabbare tillbaka. <3




Filip på hemköp när han ska ta ut pengar t...

mms_img44010 (MMS)

Filip på hemköp när han ska ta ut pengar typ ;) idag har jag varit i stan, eller först skolan då sen stan :) vi träffade fina människor, alla möjliga människor faktiskt men fina är dom :) vi var i stan fram tills nu, tog bussen hem och sen var det att sätta sig i bilen direkt och åka till golfbanan med värsta huvudvärken, kommer typ sprängas :(




Påväg till skolan nu. *suck* eller har int...

mms_img14684 (MMS)

Påväg till skolan nu. *suck* eller har inte gått än för står och väntar på alexandra, men hon får alltid vänta på mig annars så jag överlever ;) på bilden är dagens outfit, orkar inte skriva var de är ifrån och hur mycket skulle ni bry er? Haha! Ni får fråga mig isf på något sätt om det är något ni gillar, fast jag har verkligen inte samma klädsmak som "vanliga ungdomar" utan jag har mer min egna liksom :) oj nu är hon färdig så nu ska vi gå. Vi hörs! :)




Är det bild-repris? Isf förlåt men kommer ...

mms_img25851 (MMS)

Är det bild-repris? Isf förlåt men kommer inte ihåg om jag använt denna haha. Aja nu ska jag iaf gå och lägga mig för imorgon börjar skolan även för mig. Skönt att ha en studiedag idag. Juste träningen gick as-bra. Speciellt för mig och Gilbe ;) haha! Men aja iaf nu säger jag godnatt för idag och ska försöka sova bra för en gångs skull. Så godnatt! Vi hörs! :)




Dagen blev lyckad faktiskt, även om det så...

Dagen blev lyckad faktiskt, även om det såg väldigt mörkt ut ett tag. Blev inte att jag solade något för jag stack in till stan. Kollade runt efter klänning till avslutnings-middagen, men fick inget resultat. Så efter det träffade jag några kompisar som jag har varit med fram tills nu ungefär. Dom räddade min dag om man säger så. Och under dagen har dom träffat massa som dom känner, tro mig, dom känner fan halva stan! Och jag stötte på några jag kände med. Det har varit en bra dag med dåliga nyheter kan man sammanfatta den kort. Nu sitter jag på bussen påväg in till stan igen för att träna, vi ska springa på gallberget med innebandyn :) kan behövas nu efter påsk. Asså ärligt det känns som att jag har ätit för en hel månad, så denna veckan tar jag det lite lugnt med maten. Imorgon så börjar skolan igen *suck* så lär ju inte bli lika mycket bloggande då, men vi får se hur mycket jag hinner med. Kom på nu att ja har ett no-arbete att göra. Det får väl bli någon gång denna veckan som jag har tid :) nu måste jag sluta för är nästan framme! Puss!




Idag var det ju inte alls lika bra väder :...

Idag var det ju inte alls lika bra väder :( fast har börjat bli lite varmare faktiskt så kan nog gå ut och sola lite även idag :) helt sjukt att man kan göra det nu redan i april. Härligt härligt! Funderar på att åka in en stund till stan men vet inte, för har träning ikväll. Men skulle behöva lite grejer .. Hmm, jag hinner kanske det imorgon, få se. Nu ska jag ut i solen iaf! Ha det bra. Det lär inte vara värre än för mig iaf!




Underbar dag idag. Fint väder har det vari...

mms_img65707 (MMS)

Underbar dag idag. Fint väder har det varit. Trevligt hos farmor och farfar. Jag har världens underbaraste sötaste kusiner. God mat, plus i kanten liksom ;) haha nej men dagen har varit super! Avslutades nu med en golf-runda som gick bra trotts att jag träffade två träd som inte ens var ivägen så jag undrar hur jag ens lyckades ;o haha men aja det gick bra och jag har nu bevisat de 5 senaste runderna att jag kan spela på mitt handikapp, för i slutet av förra säsongen sänkte jag mig från 36 till 29,5 så det är ett väldigt stort steg faktiskt. Så det känns bra. Nu ska jag bara vara hemma med familjen, just nu är det kör-slaget, repris sen i fredags. På bilden är även halva outfiten ;) puss!




Elli gör såna bubbler, så söt!

mms_img51708 (MMS)

Elli gör såna bubbler, så söt!




Nu är jag med familjen påväg till farmor o...

mms_img16064 (MMS)

Nu är jag med familjen påväg till farmor och farfar på middag. Jag tycker inte vi gör något annat än äter ;O som tur är så ska vi springa med innebandyn på gallberget tisdagar och torsdagar nu, så man blir väl av med allt som är onödigt ;) jag tror att mina två söta små kusiner, Elli och Melanie och faster V och farbror J, också kommer, hoppas! Juste, imorgon skulle ju skolan egentligen börjat men vi på bondeskolan i trönninge har studiedag imorgon, NICE! Kommer en dagens outfit senare idag. För nu är vi nästan framme och då ska jag sola! :D jag har faktiskt fått lite färg, typ helt otroligt för att vara mig ;) vi hörs, puss!




Gårdagens outfit. Syster och hennes kille...

mms_img16062 (MMS)

Gårdagens outfit. Syster och hennes kille var hos oss på kvällen och åt middag. Vi jordsatte även vår älskade mozart. Vila i fred älskade gubben lilla <3




Dålig bloggning idag. Har inga pengar på m...

Dålig bloggning idag. Har inga pengar på mobilen och bloggar bara från mobilen för enklast så. Det är då jag hinner. Blir mer imorgon, godnatt!




Lite lagom snygg dagen-efter look (y. Idag...

mms_img40406 (MMS)

Lite lagom snygg dagen-efter look (y. Idag ska jag till stranden med mina söta gulliga töntiga konstiga underbara icke coola konstiga, aa jag kan hålla på mycket längre för dom tjejerna går inte att beskriva, dom är speciella helt enkelt. Idag blir det nog att vara ganska tyst för min röst mår inte bra! Ikväll eller någon gång idag kommer syster och hennes kille på middag. Så får nog ta och piggna till tills då. Aja stranden nu, vi hörs!




Galen kväll blev det ikväll med de bästa! ...

Galen kväll blev det ikväll med de bästa! Kul hade vi och så här mycket har jag inte skrikit på typ 166388556 år haha! Av olika anledningar haha! Imorgon är planerna att sticka till stranden :) nice! Nu somnar jag snart, eller vi alla somnade typ i min säng haha ;) godnatt, vi hörs!




Det blev som det blev när det inte blev so...

mms_img52023 (MMS)

Det blev som det blev när det inte blev som det skulle...




Outfit ikväll ;) härlig kväll! Underbart p...

mms_img51457 (MMS)

Outfit ikväll ;) härlig kväll! Underbart perfekt väder. Jag har roligt. Livet är bra underbart ibland! Sen att sorgen kommer komma ikapp mig, det vet jag. Men jag klarar mig, det har jag gjort förr. Ha en superbra kväll allt underbart folk :D




Det är så logiskt, alla fattar förutom du.

Det är så logiskt, alla fattar förutom du.




Outfit for today. //Klänning- hm // nylons...

mms_img53130 (MMS)

Outfit for today. //Klänning- hm // nylonstrumpor - hm // blus/skjorta - zara in london // skinnjacka - guess in london // skor - can't remember ;o //




Igår glömde jag blogga, haha. Men jag var ...

mms_img55905 (MMS)

Igår glömde jag blogga, haha. Men jag var bara på stan och kollade lite, fixade nytt busskort eftersom att mitt försvann, eller jag tappade det. Sen så var jag hos mamma på sjukhuset. Sen gick jag i stan köpte två vaseline, ååh vad jag älskar dom :D hittade även en snygg klänning på gina tricot. Den är utan några axelband som jag egentligen inte tycker om men den var snygg faktiskt. Funderar på att köpa den men vet inte. Den kostade bara 199:- men har så mycket jag måste köpa till skolavslutningen och jag måste boka tid hos frissan för ska färga håret blont så det är mycket sånt nu. Så den klänningen känns inte så viktig :) men får se vad jag gör. Sen på kvällen var det första golfträningen. Jag är då vice-ordförare i ungdoms-kommiten men jag slapp prata framför allt folk. Hade inte varit något problem om det var bara spelarna, men i med att det var den lilla gruppen med så var derad föräldrar med, och jag har även mina åsikter om vissa människor :) nu ska jag snabbt till e-stop sen hem för idag kommer bror med sin flickvän hit, första gången jag träffar henne så ska försöka göra ett bra intryck (a. Och ebba kommer också till Halmstad så det känns som en bra dag! Och tjejer nu taggar vi till imorgon kväll. Lita på mig jag fixar! :D ha det bra, vi hörs!




Golfträning nu, vi hörs!

mms_img62603 (MMS)

Golfträning nu, vi hörs!




In till staden snart med Alexandra :) fint...

mms_img59865 (MMS)

In till staden snart med Alexandra :) fint väder, jag är lite sur men det går väl över hoppas jag. Känns som att jag alltid är sur nu förtiden, men jag har faktiskt anledningar till det varje gång med. Oftast är det samma men tänker givetvis inte säga det såhär offentligt. Finns på mobilen idag allihopa för er som har mitt nummer då. Så smsa eller ring om det är något. Och ebba om du ser detta så ring mig innan det är kväll :) för har ett förslag som jag måste prata med pappa först om och Alexandra du kommer tycka om det, om det går igenom förståss. Nä nu måste jag fortsätta göra mig iordning. Bussen går om 40 minuter och vill inte springa idag med som vanligt haha. Vi hörs! (L)




Fan bilden blev på fel håll :( aja ni får ...

Fan bilden blev på fel håll :( aja ni får vända på huvudet lite ;)




Idag är det fint väder :)) dagen blev fakt...

mms_img74797 (MMS)

Idag är det fint väder :)) dagen blev faktiskt helt lyckad. Fast fanns ju lite mindre lyckliga stunder men slutade väl bra. Kändes inte som det då, men nu när jag tänker efter så var det bra ändå. Nu ska jag kolla på film, egentligen gått ut en runda med alexandra men jag orkar inte. Har varit en lång dag känns det som. Sen att jag inte kommer kunna somna pga dig är en annan sak. Bloggar nog mer sen. Vi hörs!




Moved on or run away?

Moved on or run away?




Orkar inte blogga idag, är så jävla sur! H...

Orkar inte blogga idag, är så jävla sur! Hejdå!




Omg jag måste sluta med godis. Seriöst, ha...

Omg jag måste sluta med godis. Seriöst, har bara ätit onyttigt idag. Detta lovet ska jag inte äta något godis, förutom om jag kanske får ett påskägg (a. Men annarss inget godis för min del. Jag ska börja med mitt sunda liv!




Dåligt bloggande igår men orkade inte. Var...

mms_img38904 (MMS)

Dåligt bloggande igår men orkade inte. Var trött hela dagen och mådde illa av allt jag åt ;o så kände inte för att blogga faktiskt. På dagen spelade jag med Filip, det gick ju inte så bra men jag har nog aldrig skrattat så mycket på en runda haha, det gick dåligt för oss båda så istället för att bli sura för ett dåligt slag så skrattade vi åt det :D MUCH BETTER! sen på kvällen var jag bara hemma, kollade på körslaget. Asså fyfan vad sur jag blir. Hur kunde Lisa åka ut? Hon var den som var bäst igår. Haha aja andreas är i alla fall kvar. Men jag var fan hundra procent säker på att han Gabriel skulle åka ut :) sen på kvällen kollade jag på film med pappa och Anette, den där hair-filmen, helt okej faktiskt. Det är mycket musik och det var det som gjorde den bra :) idag är planerna att åka till Robin. Slänger in en dagens sen lite senare :)




Har inget bättre för mig så sitter och rit...

mms_img57407 (MMS)

Har inget bättre för mig så sitter och ritar. Kan inte rita men detta är vad jag har kommit fram till haha :) får duga. Denna kvällen suger. Men nu är det bestämt att jag ska spela med filip imorgon i alla fall på dagen :) och sen får vi se vad som händer på kvällen, något kul hoppas jag i alla fall, pallar inte sitta hemma hela helgen. Och tack för dagen cissi, du är trög bara så du vet :)




Jag kom nu på att detta är typ det enda ja...

mms_img23262 (MMS)

Jag kom nu på att detta är typ det enda jag har ätit de senaste två dygnen. Och jag är inte hungrig nu?




Dagen kunde inte ha börjat sämre. Hatar de...

Dagen kunde inte ha börjat sämre. Hatar denna dagen. Hela dagen kommer suga. Kommer va sur hela dagen. Är redan sur. Imorgon kommer jag vara sur. Söndag vet jag att jag kommer vara sur för då kommer jag ha anldening till det, spelar ingen roll vad någon säger kommer vara sur ändå. Förhoppningsvis ska jag spela med Filip imorgon, något kul denna helgen iaf. Fast bara om det blir fint väder annars är det inte kul att spela heller, speciellt inte om det regnar. Så för min skull låt det bli sol! Ikväll ska jag visserligen äta med Cicci i stan tror jag. Vi hörs!




Jag börjar ärligt talat tro att vädret sty...

mms_img43850 (MMS)

Jag börjar ärligt talat tro att vädret styr om dagen ska vara bra eller inte. För g början har den varit lång och tråkig och har mått dåligt typ, sen senare så kom solen fram och dagen blev bra. Nu när jag kommer hem är det dimmigt och önskar att jag aldrig hade kommit hem. Det är väl hur man kan sammanfatta min dag.




3:a, yeaayh

Idag har jag då varit på Hallägra, tror jag nämnde det i förra inlägget, och spelat fotboll med skollaget. Första matchen vann vi med 2-0, andra blev lika 0-0 tror jag, och tredje vann vi med 1-0, Sandra som gjorde mål, hennes kommentar var sen: Fan jag orkar inte mer, varför gjorde jag det målet!!!??
Hahahah!
Sen så var det semi-final, där vi förlorade med 2-1, för dom hade sån jävla tur att en spelare kom mellan mig och Lollo så att blev en sorts "blockning" typ, så då fick dom frispark precis utanför straffområdet, och gjorde mål, men ingen hann se hur målet gick till, så aa där var det slut. Men det var bra det, för ingen ville va kvar typ, alla ville hem :) bra väder har det varit med, nu måste jag leava datorn för ska gå till bussen nu.. Vi hörs!
JAG VILL HA SOMMAR! :(((( vääärme!! vara ledig!!! det är var jag vill ha nu, och mitt blonda hår, ser ni på bilden? :O as-blont och långt, VARFÖR FÄRGA JAG BRUUUUUUNT! :O



Dagens outfit: // kofta - cubus // linne -...

mms_img43693 (MMS)

Dagens outfit: // kofta - cubus // linne - gina // tights - hm i think // myssockar - london någon stans //




06.54

Klockan är nu ca 7 på morgonen och jag har sovit max 3 timmar denna natten, usch har inte kunnat sova :(
Är orolig och nervös typ.
Idag ska vi till Hallägra, eller vissa i alla fall, och spela fotboll. Det är med skollaget. Jag hoppas det går bra faktiskt. Det är dock inne-fotboll och jag suger på det, men bättre än att va i skolan i alla fall :)
Idag skulle vi också lämna in ett no-arbete som jag knappt har börjat på, och det skulle vara brandövning, så glad att jag inte är i skolan idag :)
Nu ska jag börja göra mig iordning, packa och så.
Ha en bra dag, den lär ju i alla fall bli bättre än min ..
Vi hörs!



00.35

Klockan är halv ett, och jag är vaken?
Har fastnat vid skype med min cola och min choklad.
Längesen som jag var vaken såhär länge på en vardag, men med roligt folk att prata med så blir det så.
Planerna för ikväll var väl egentligen att gömma sig i sängen under täcket, för det är kallt, och kolla på "10 things I hate about you" men så blev det inte nej. Det får väl bli någon annan dag :)
Egentligen borde jag gå och lägga mig nu, för skol if imorgon, men vill inte för jag har roligt med folket, så får väl sitta här ett tag till :) alla vi tre är trötta men ingen vill lämna, yeayh, haha undra hur länge jag blir vaken idag, kommer sluta med att jag somnar med datorn i knät ;)



Get it right

What can you do when your good isn't good enough
And all that you touch tumbles down?
'Cause my best intentions
Keep making a mess of things,
I just wanna fix it somehow
But how many times will it take?
Oh, how many times will it take for me to get it right, to get it right?




Stan idag

Var i stan idag. Fick med mig en del hem.
Koftan är frpn cubus, köpte två såna, en vit och en korall-färgad med vita ränder.
Sen den blusen från gina.
En vanlig långärmad tröja från gina, men behövde det.
Sen den klänningen från hm, fast blå och rosa. Inte riktigt som den på bilden, men orkar inte ta bilder nu så tog bilderna från internet och kunde inte hitta klänningen, så tog en liknande :)
Fick även med mig ett diadem från glitter, och CHOKLAD<33333



Saknar dig.

Kan inte tro på verkligheten, det får inte vara över.
Du är den enda för mig, och allt som jag behöver.
Inget kommer nånsin bli detsamma igen,
jag längtar efter dig och jag saknar dig än.
Kan inte tro på verkligheten, det får inte vara över.
Du är den enda för mig, och allt som jag behöver.
Inget kommer nånsin bli detsamma igen,
jag längtar efter dig och jag saknar dig än.
Jag trodde faktiskt att det alltid skulle va vi två
allt jag tänker på är dig och det vi gjorde.
Kommer du ihåg, vi kunde skratta åt allt.
Mitt hjärta är öppet och alla bara strör salt.
Det gör ont, själen bara svider, när jag som vanligt
tänker tillbaks i tiden, på tiden det var du och jag,
tiden det var vi två. Du vet precis som jag att en gång
var det faktiskt så. VIll känna lycka med dig igen, och hålla
din hand igen. Kan du inte fatta, jag saknar dig verkligen.
Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig.
Du var så jävla mycket, du är allting för mig.
Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende.
Din personlighet, ditt underbara leende.
Du är så underbar, snälla ge mig en chans.
Vill bara va med dig, o ingen annan stans.



Svartsjuka

Svartsjuka är bland det värsta jag vet, den är så stark, speciellt min.
Det är nog en av mina starkaste känslor och jag känner av den väldigt ofta.
Svartsjuka kan oftast förvandla till hat, vilket gör att man gör saker man inte ska göra.
Svartsjuka borde inte finnas, den är så jobbig.
Men man kan också se det tvärt om, att blir man svartsjuk så är det för att man verkligen bryr sig.
Men hur ofta tänker man så?
Nej precis, man tänker alltid tvärt om och det blir hat.
Jag tycker det är så sjukt jobbigt, för jag blir så lätt avundsjuk, för lilla minsta.
Det är jobbigt för mig, det är jobbigt för folket runt omkring mig.
Jag ber om ursäkt om hur jag har möjligen har betett mig, men nu kommer ni inte märka av mig mer.
Ha det bra, blir inte mer bloggande för mig idag.
För orkar inte med detta mer.
Vi ses väl någon dag, kommer nog tillbaka imorgon till bloggen,



Påväg till träning nu. Asså jag tror nästa...

Påväg till träning nu. Asså jag tror nästan att det är vädret som bestämmer hur en dag ska vara, igår var det fint väder och jag var glad, idag är det dåligt väder och har varit ledsen hela dagen. Hatar regniga dagar! Aja vi hörs senare, kommer kanske någon bild med, vem vet. Jag.Saknar.Dig.<3




Så trött på allting. Vad har jag gjort er?...

Så trött på allting. Vad har jag gjort er? Jag orkar inte med det, speciellt inte nu. Säg det till mig i så fall, allt blir mycket bättre då. Det är olika från dag till dag, ibland passar det och ibland inte. Jag vill inte va ett andrahands-val längre. Det var er jag kunde vända mig mot när det var något..




Påväg till skolan nu, lite lagom tråkigt v...

mms_img26188 (MMS)

Påväg till skolan nu, lite lagom tråkigt väder :( Här är dagens outfit ialla fall :)




Sista, lovar!

Okej, jag lovar detta är sista inlägget för idag, det lovar jag, för sen ska jag sova :)
Men jag fick nyss reda på superbra nyheter, att min farmors syster och hennes dotter, altså pappas kusin, som är 23 (?), dom bor i Finland, och dom kommer hit den 18 maj till 22 maj. Ååh längtar så :) var jättelängesen som jag träffade dom, det var senast jag var i Finland och det var år 2005 har jag för mig, längesen var det i alla fall.
Så glad jag blev, det har varit prat om det länge att dom ska komma hit och nu är det äntligen bestämt!


Sen så vill jag bara berätta att när jag skulle gå ner för trappan, för att hämta inpackninge, duschade här uppe idag, så kunde jag knappt gå i trappan, tar emot så sjukt :o
Och imorgon har jag innebandy-träning som jag inte har varit på tre veckor i rad, för skadade knät för tre veckor sen, vilade två veckor och förra veckan var jag förkyld, så nu kör vi igen, onsdag är det fotboll, på TUVAN :D och torsdag är det innebandy :)


Satsar på bikini-kropp till sommaren så man slipper skämmas att gå där på stranden.
Och jag lyssnar sönder på denna låt
Tramsgänget – Dunkadunkalåt
Älskar låten, men kan inte ladda ner den för hittar inte den, altså på mitt program på mobilen då, och jag får den på huvudet, och youtube slutade helt plötsligt funka på mobilen, haha typ inte meningen att jag ska lyssna på den men den är så skön :)


Godnatt, saknar dig <3



female dictionary

female dictionary-
"nothing, forget it." you better figure out what you did wrong
"are you tired?" please don't go to sleep. i love talking to you
"I'm ok." hold me tight, i need a shoulder to cry on.
"I'm cold." get a blanket and cuddle with me.
"leave me alone." please don't go.
"i love you" tell me you do more.


Var bara tvungen :)



Hemma igen..

Så nu har jag precis kommit hem från träningen, jag lovar jag har aldrig varit så här trött efter en träning, har typ aldrig sprungit såhär mycket heller.. Jag tror att vaderna och rumpan är värst, asså fyfan! Kommer jag inte till skolan imorgon så vet ni varför ;)
Nej så illa blir det förhoppningsvis inte, men ont har jag redan nu ;(
Men lite stolt är jag med, för nu idag så började jag äntligen våga ta emot höga bollar, har inte vågat det på grund av att jag skadade mig för två år sen snart, så det kändes bra i alla fall :)
Nu ska jag in i duschen och sen äta! :)
Kommer kanske ett inlägg till ikväll, om jag har något viktigt att skriva, annars hörs vi imorgon :)



7 tecken på att en kille verkligen gillar dig..

Ganska långt, men det är verkligen värt att läsa det !
fokus på alla tjejer då alltså ! 
-
1. Tittar han på dig med vidgande pupiller eller lysande ögon? Ögonen är själens källa brukar det ju heta, så titta honom djupt i ögonvitan och du kan avläsa hans känslor som en öppen bok. Funkar nästan alltid, såvida killen i fråga inte har drogproblem vill säga.

2. Kyssarna är en avslöjande faktor, så bra som ingen annan. Känsliga, mjuka, försiktiga kyssar är ett gott tecken. Håller han om ditt ansikte med båda händerna medan han kysser dig är det riktig jackpot, det visar på ömhet, tillit och saken är biff.

3. Blir han nervös och blyg i närheten av dig? Kärleken gör oss alla en smula nippriga och kallsvettiga. Även den mest självsäkra personen, kan bli osäker när han träffats av Amors pilar. Är han för blyg och du känner att ni aldrig kommer till skott? Då är ett bra tips att gå någonstanns där det finns mycket folk eller där det händer saker. Får han annat att koncentrera sig på och nervositeten lättar kan det räcka för att mjuka upp en pirrig själ.

4. Kroppsspråket kan avslöja en hel del om hans inställning till dig. Är kroppen öppen och vänd mot dig när ni möts eller käkar middag är det ett gott tecken. Korsade armar och slutet kroppsspråk är mindre positivt. Metoden ska dock inte brukas på en extremt blyg person som troligtvis är omedveten om hur detta kan tolkas. Typiska spegelrörelser - han lyfter handen ungefär samtidigt som du eller tar sig på håret när ni pratar - är goda signaler. Lutar han sig samtidigt mot dig? Ja, då kan du hala in storvinsten.

5. En gammal klassiker är hans angelägenhet om att få träffa dig och ett enkelt sätt att avgöra om hans känslor bär färgen röd. Sms, samtal eller e-mejl? Oavsett val av kommunikationsväg betyder de alla att han tänker på dig och längtar efter att ses. Ett tips till dig är att vänta lite och låta honom ta kontakt med dig, att vara för påflugen är aldrig bra. Du vill ju inte uppfattas som ett levande plåster. Regeln är enkel: Är han verkligen intresserad tar han kontakt med dig på något sätt.

6. Viktigt när man inleder en ny relation är att kunna prata med varandra och då menar jag att båda parter får en syl i vädret. En kille som pratar om sig själv går till soptippen direkt. Är han mån om att veta vad du tycker, lyssnar noga när du pratar eller ställer mycket frågor, kan du räkna med att han är förälskad. 

7. Sista tipset och det allra bästa och mest effektiva i alla lägen … Fråga! Ge fullständigt fan i att det känns pinsamt eller knäppt. Tänk om ni aldrig kommer till skott och missar något fantastiskt bara för att du aldrig tog tjuren vid hornen och verkligen tog reda på vad han kände. Analysera kan man göra tills man hamnar i graven, men vad är det då för mening? Skulle du få ett negativt svar vet du med tusen procents säkerhet och kan slösa din energi på någon annan. Det finns inget så smickrande som att veta att man är omtyckt. Blir svaret nej, har du åtminstone fått chansen att göra en annan människa glad. Vad kan vara mer behjärtansvärt än det?



Träning om några timmar. Är faktiskt tagga...

mms_img38230 (MMS)

Träning om några timmar. Är faktiskt taggad, och underbart väder är det med :)




Från choklad till glass

Så, nu har jag precis kommit hem från skolan, har varit ganska jobbig dag idag med.
Ska bli så jävla skönt med lov snart, för är verkligen skoltrött.
Det är finfint väder idag med, på morgonen var det lite tveksamt om jag skulle ta skinjackan, men det blev den, och kollar man på vädret nu så var det ju tur ;)
Jag är galet sugen på choklad, vet inte vad det är med mig men jag känner ett starkt behov av det hela tiden.
Med en stark besvikelse gick jag från skåpet, för där fanns ingen choklad, så det fick bli glass nu :( Och jag orkar inte sticka och köpa nu. Eller jo kanske, får se :)
I så fall om Alexandra kan hänga med mig..



JagSaknarDig<3



En annan klänning..

Omg vad jag bloggar mycket nu för tiden? :o vad händer?
Aja i alla fall hittade en annan snygg klänning igår som jag tyckte om.
Svårt val nu, för blev väldgt fäst vid den andra som jag visade i förgår, eller när det va.
Men denna tycker jag också väldigt mycket om..
Problemet är att båda är ganska långa, ner till knäna ungefär..
Aja nu ska jag åka, vi hörs antagligen senare. Eller så bloggar jag från mobilen :)



Äälska väädret<33

Man kan inte säga något annat än att man älskar vädret. Så underbart.
Just nu är jag i en sån där "svacka" så att jag inte kommer påvad jag ska skriva, så i stället blir det fler inlägg fast kortare. Fast kanske bättre det, för man orkar oftast inte läsa långa inlägg :)


JAG SAKNAR DIG <3

It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do







Sysslingar<3

Nu, för första gången så snackar jag med mina sysslingar i Finland som är trillingar.
Så söta dom är :) Det var så roligt att prata med dom, och pappa fick prata med sin kusin Ulla också.
Jag hoppas verkligen att jag får träffa dom i sommar.
Oona<3                            Tessa<3                         Lotta<3



På stranden med alexandra :)

mms_img10405 (MMS)

På stranden med alexandra :)




Mobilbloggningen funkade

Fyfan vad bra, mobilbloggningen funkar nu ju.
Så bra, nu kan jag vara jätteduktig med bilder och allt ju :)
Bara jag har pengar på mobilen så ;)
Men utan bilder blir det gratis, i alla fall så jag har fattat det.
Nu blir det inte mer av detta inlägget, skriver ikväll om min dag.
Orkar inte nu, mår sådär.
Vi hörs!



Testar att mobilblogga :)

mms_img61047 (MMS)

Testar att mobilblogga :)




Saknaden

Jag vill inte känna mig så som jag gör nu
Jag vill bara vara med dig här och nu
Jag vill inte se oss isär
Jag vill bara berätta för dig rakt ifrån mitt hjärta

Vad skulle det ta
För att du ska se
För att du vill stå
Att jag alltid tror
Du och jag kan göra det genom
Du vet ändå kan jag inte komma över dig

Jag saknar dig.



.

You think you know

But you really don't do

You think you can

But you will never do



Nyss kommit hem.

Nu har jag nyss kommit hem från typ, fan vad heter det?
Aa det var något i Båstad, typ liknande Fångarna På Fortet.
Kan ju säga redan nu att mitt lag som bestod av Carlberg, Pilla, Felle, Sofie, Sara och Sara kom näst sist.
Vi var typ sämst på allt, förutom balans något.
Fotbollsträningen gick bra, men kändes att jag inte har tränat på ett tag..
Men det var kul iaf.
Har inte tagit någon bild så blir ett bildlöst inlägg.
Nu ska jag snart sova för ska upp sju imorgon.
Vi hörs!



Skola - Fotboll

Har precis kommit hem från skolan, hade nationella i engelska
Den första delen kändes som att den gick ganska okej
Svarade på allt förutom två tror jag
Men sen om jag har svarat rätt eller inte vet jag ju inte
Men får i alla fall hoppas på det bästa
Den andra delen var hörförståelse
Den var betydligt mycket svårare
Sen hade vi bara svenska kvar som egentligen är 80 minuter lång men hon släpper och efter 50 minuter
Så det är riktigt nice


Nu ska jag snart på träning
Eller snart och snart
Halv fyra börjar den
Är lite taggad faktiskt även om jag är väldigt trött
Längesen nu som jag tränade fotboll så hoppas det går bra
Med tanke på knät också
Sen så efter träningen skulle vi någonstans så är hemma typ 22

Slänger in en dagens nu med



Linne - Gina Tricot
Kofta - Gina Tricot
Tights - Cubus
Kjol - HM


Och fråga inte vad jag gör med min fot?! :O



2011-04-07 Dagen

Idag har varit en jobbig dag, jag gick hem efter första lektionen för mådde inte bra.
Så var hemma, pluggade och fick väldigt mcket gjort, både so och matte så är klar med genrepet nu :)
Så så kan jag ju äntligen lämna in det, men egentligen hade jag behövt göra klart kapitel fyras blå kurs, men den räkneboken glömde jag att ta hem.


Jag har bara varit hemma annars och suttit vid datorn, och försökt sova men det går inte. Svårt att sova, är jättetrött men kommer antagligen inte kunna somna i natt. Känns inte som det i alla fall. Men får göra mitt bästa, för har nationella i engelska imorgon och engelska är inte min starka sida, verkligen inte, så imorgon kommer det kännas som en tung dag, men sen är det ju helg :)


Jag vill att Ebba ska komma hit till helgen men hon kunde inte :( Så jag och Alexandra får klara oss med varandra, men det går finfint. Fast hade varit kul om vi alla tre hade varit för var ett tag sen vi tre va nu. På lördag är det städdag på golfklubbe, sen efter det är det tävling, sen kommer jag antagligen vara helt död på kvällen. Denna helgen blir en sova-helg, längesen det var det haha.






kolla på tv

Nu ska jag för första gången kolla på tv. Känns verkligen som att det var jättelängesen haha. Onödigt inlägg detta ja men jag gillar att fylla ut min blogg med onödiga saker för tänker man efter så finns det inte mycket nödvändigt som jag skriver. Vet egentligen inte varför jag har blogg, har tänkt ta bort den några gånger men kommer sakna det i så fall, det har blivit en del av mig nu liksom ;) och vet inte hur jag kom fram till detta av aatt berätta att jag kollar på tv haha. Nu är det inte bara ett onödigt inlägg, utan även väldigt random haha. Kommer antagligen ett inlägg senare ikväll om dagen, för har inte skrivit det än :)



Skolavslutningsklänning?

Dags att hitta klänning till skolavslutningen känner jag, har hittat några fina och denna är favoriten
Hittar inte någon bra sida att kolla på, men tyckte faktiskt om denna :)
Men den ser lite för lång ut, i så fall om jag syr upp den lite, för vill inte ha en lång klänning, det är sommar och då ska det va kort, jag vill ha det iaf, eller inte så kort så det bara är precis över rumpan men heller inte så långt så att det är ner till knäna. För det är inget jag vill ha, antingen hellångt till fötterna eller kort, inget där emellan ;)



Blue eyes

Don´t kiss a boy who eyes are black.
He kiss you once and never come´s back.
Don´t kiss a boy who eyes are brown.
He kiss you twice and then leaves town.
Don´t kiss a boy who eyes are green.
He kiss you once and then finds another queen.
Kiss a boy who eyes are blue.
He kiss you back and then always love you



Do you ever really forget your first heartbreak?


Dagarna med dig, det har varit mina bästa.

Kommer aldrig hitta någon så bra som dig.

Jag älskade dig då, jag älskar dig nu, jag älskar dig för alltid <3



Kallt!

Hejj hejj, han inte blogga igår, kom hem vid 10 på kvällen och då kollade jag på lite glee sen var jag jättetrött, så jag orkade faktiskt inte, men nu är jag här och får skynda mig för batteriet är nästan slut och pallar inte hämta sladden nu, går in på mitt rum sen istället för att kolla på glee, mycket bättre!!

Idag har dagen känts bara väldigt jobbig, som att allt har gått emot mig, blev bättre senare på eftermiddagen. Kände redan på morgonen att det inte var en bra dag, tänkte först stanna hemma faktiskt. Ångrar nästan att jag itne gjorde det!
Så jag var i skolan då som vanligt och efter det åkte jag med Robin till stan och fikade. Sen så gick vi hem till honom, det vi hann då var typ att kolla lite av ett avsnitt på 'The Pacific' för sen så hade han träning. Eller han hann dock låsa ute mig på balkongen :O det blåste jättemycket så trodde typ att jag skulle blåsa ner från balkongen. Och idag har det verkligen varit svinkallt, har frysit hela dagen och gör det fortfarande!!


Jag var med på hans träning, där kom min förra tränare fram, eller tre tränare faktiskt fast inte samtidigt, men dom kom fram till mig och undrade om jag inte ville fortsätta med fotbollen. Så nu på fredag blir det första träningen med dom, ska även träna måndag för att se hur det är. Som jag har nämnt tidigare så saknar jag ju faktiskt fotbollen. Så vi får se hur det blir.



(dålig cambild, dåligt ljus = ful bild! )



New pics!

Idag har det varit en vanlig skoldag, jag är väldigt förkyld och ont i halsen men det funkar väl :)
Har avrit underbart väder idag, efter skolan var jag med Alexandra, vi skulle baka kolakakor men har aldrig gjort mer misslyckade så vi gick ut och fotade, men då märkte vi att kameran var inte laddad, så det blev mobil-bilder haha ;) Men funkade väl det med antar jag, bättre det än inget :)
Asså jag bara älskar denna bilden!!
Avslutar med en bild vi tog efter att vi var färdiga haha, lagom efterblivet leende :)



Onödigt inlägg!

Tänkte blogga nu men kom på att jag har inte laddat in bilderna på datorn, eller rättare sagt inte fått bilderna av Alexandra än, så kommer ett längre inlägg om dagen lite senare :)
Detta känns som ett väldigt onödigt inlägg, asså verkligen jätteonödigt :o Haha!



Blogg.se har krånglat

Förlåt för dålig uppdatering men har inte varit hemma nu i helgen och i fredags eller torsdags när jag skulle blogga så krånglade blogg.se något otroligt. Så blir ett snabbt inlägg nu med en random bild för att fylla ut bloggen ;)
Fotograf: Robin Hyyppä







»Namn: Rebeccah
ȁlder: 15

»30 september 2010 ♥